tisdag 3 mars 2015

När du bestämt dig!

När jag var i den åldern att jag tog in allt mediabrus som då fanns( inte på långa vägar lika mycket som idag och ja, nu tar jag kanske in för lite, jag vet inte) så fanns det en reklam för Lätta som löd När du bestämt dig. Reklamen visade platta brunbrända magar och, tror jag, löparskor.
Min mage är inte platt och jag äter inte lättmargarin, mina löparskor är gamla och slitna men Jag har bestämt mig och det handlar inte om vikt eller att leva sunt eller för den delen inte heller om att stötta reklamens ständiga försök att spela på vår längtan efter det perfekta livet genom att köpa den vara de marknadsför, utan det handlar om att ge sig själv en chans.
Jag har gått och närt en dröm och fastän jag är sådan som oftast gör det jag vill och går efter en inre kompass så finns det också inre trösklar att ta sig över. Saker som gör att kompassnålen börjar svaja, men nu har jag som sagt bestämt mig.
Rimligen undrar du som läser detta vad det är för dröm jag går och bär på och som pockar så pass mycket på min uppmärksamhet att jag nu väljer att kliva över trösklarna. Iallafall undrar du det om du är det minsta nyfiken men jag måste meddela att jag inte tänker delge min dröm här och nu.
Men varför skriva om det då? tänker du möjligen.
Jo, för att upplysa om att blogginläggen kanske kommer att glesna när jag har annat som behöver min tid. Jag har tröskelöverklivning att göra och en kompassnål att följa.

1 kommentar:

anki sa...

Hur går det?

kram

Anki